Organigrama

Organigrama Fetrib

 

 

 

La federació de triatló de les Illes Balears es un organisme complex que ha de atendre a multitud de funcions. Per el desenvolupament d'aquestes tasques, desde la renovació de la Junta Directiva, varem optar per la creació de un grup de feina extens per afavorir la divisió de funcions y la especialització.

El nou organigrama es el següent:

JUNTA DIRECTIVA

President: Abilio García

Secretari: Francesc Marín T

Vicepresident 1: Pep Vidal

Vicepresident 2: Alberto García

Vicepresident 3: Ignasi Colom

Vocal 1: Miquel Roig

Vocal 2: Miquel Torres

Vocal 3: Javi Bonet

Vocal 4 : Xisco Bonnin

 

FUNCIONS I TASQUES

 

Presidencia: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Abilio Garcia

Altres components: Els vicepresidents (Pep Vidal, Alberto Garcia e Ignasi Colom)

Les seves principal tasques son les de representació de la Fetrib i gestionará les relacions amb les autoritats i organismes publics, altres federacions. Coordinará les feines de la resta del equip i reportará a la Junta Directiva i la asamblea del estat de la Fetrib.

 

Tesoreria:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. " style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14px; line-height: 1.3em;">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: 

Màxim responsable de la tesoreria i la contabildad, de la Fetrib.

 

Secretaria:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Francisco Marin

Serà el encarregat de confeccionar i firmar els certificats emesos per la Fetrib. Responsable de les actes i convocatòries de tots els actes dels estaments de la FETRIB (Asamblea y JD)

 

Gerencia: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Francisco Marin

Responsable de les tasques de gestió diaries de la FETRIB.

 

Direcció Tècnica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsables: Pep Vidal i Miquel Torres

Responsables de la tecnificació dels atletes baix l'ambit de la FETRIB. Gestionen la assignació del tècnic de la Escola Balear de l'Esport i la creació i representació de les distintes seleccions.

 

Competicions:Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. "> Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Ignasi Colom

Responsable de la realització de les competicions y contacte amb els organitzadors.

 

Comite de Jutges: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Xisco Bonnin y Alberto Garcia

 

Gabinet de comunicació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Ignasi Colom

Seran els responsables de totes les vies de comunicació de la FETRIB (Web, mail, xarxes socials, etc.)

 

Comite de clubs: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Miquel Roig i Kiko Marin Seran els encarregats de tenir contacte directe amb els clubs.

 

Comitè de competició esportiva o Jutge Únic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Xisco Bonnín Serà el encarregat de la gestió de la competició esportiva (circuits, boxes, etc)

 

Comitè apel·lació: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Xisco Bonnín y Alberto Garcia

Seran els encarregats de resoldre conflictes esportius.

 

Esport base: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Abilio Garcia

Responsable de coordinar totes les activitats de l’esport base

 

Delegació Menorca: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Paco Arnau

Serà el encarregat i màxima representació a la Illa de Menorca, amb el suport de la fetrib.

 

Delegació Eivissa i Formentera: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Responsable: Eusebio Noguera Serà el encarregat i màxima representació a la Illa d’Eivissa i Formentera, amb el suport de la fetrib.